RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Wilga PZL
aerofly:
Wilga PZL u elektro varijanti,raspon 1800..za sada je samo trup u izradi a nakon toga i ostali elementi.Od materijala u primeni je avio sper 3mm narocito na trupu zbog specificnosti geometrije a plank bi bio od balze 2.5mm
Necu nesto posebno pisati tokom postova baziracu se samo na fotografijama!Pozdrav..
misha:
Prelepo ruzan avion. Hteo sam da ga pravim, ali nisam mogao da nadjem nijedan dobar plan,
Je li ovaj model kit?
aerofly:
Plan je home made kao I sve sto radim..jbg ;namig. Dosta je zahtevan model bas zbog svoje lepote..
Sava:
Model je prelep i svaka čast na "home made" izradi. Jedna mala primedba, bez namere da filozofiram. Sva ugaona pojačanja ja radim od špera debljine od 3-5mm u zavisnosti od pozicije. Balzu izbegavam , bar u izradi trupa, jer se lako pocepa po godovima bez obzira kako je okreneš. Ja bih jedino one trouglove na glavnom rebru, koje uzgred i krila nosi uradio od špera, može i topola.
Pozdrav :)aplauz
aerofly:
To na slici Savo je samo vizualizacije radi.morao sam sve te elemente pre lepljenja postaviti,premeriti..da steknem nekakav utisak..taj deo je sada ulepljen naravno sperom kao I sve ostalo na trupu ..jedino je plank od balze cak u jednom delu oko vesanja krila ide plank I od spera! Pozdrav ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version