RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Wilga PZL
nedbojsa:
Koliko znam Stanka, a mislim da ga dobro znam, on pravi iz glave, bez planova.
aerofly:
Pa planove klasicne i nemam vise su to neki crtezi sto sa neta izmenjeni i prepravljeni sto iz glave..dosta togu mogu onako usput sto se kaze kada sve to vizualizujem u svojoj glavi,koristim takodje razne fotografije pa samim tim imam i bolju percepciju kako to treba na kraju da izgleda.. !Da imam nekog Martina pri ruci bilo bi daleko lakse ;namig ovako mozda izgleda da je haoticno i neplanski ali nista se ne radi otprilike,vec svaki naredni korak i detalj imam spremljen (ali u glavi) :big smile :big smile!
Na samom modelu nacice se i jedan servo koji ce sluziti za kacenje i otpustanje kanapa tokom slepa ali verovatno nekih manjih jedrilica..da je ovaj model za mene bio bi sigurno vecih dimenzija barem 2.5m (___)
Pozz
sova:
vidim ja utva zavrsena pa si krenunu u "stancanje" veoma lep rad do sad! :)aplauz :)aplauz :)aplauz
SDmodelar:
--- Quote from: mirce on May 08, 2013, 12:21:01 PM ---Vrlo lepo i pedantno odradjeno do sada... Biće to lep model...
Nego, imaš li planove? Mogli bi se povećati, pa da se napravi Wilga za šlepanje jedrilica.
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
Što se tiče šlepanja jedrilica evo jedne ptičice http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11305.0.html
Izvinjavam se zbog ometanja topika.
Pozdrav
Nikola
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version