Lepo, lepo...
Joj, kad mi Salajčani udružimo snage, ta gde će nam kraj biti... Ko ne zna, Salajka je deo Novog Sada iz koga je Modelarski Kombinat, a i Bojanova radionica.
Danas mi je bio čika Dule u poseti i ako si Bojane štucao, to je zato što smo te spominjali, naravno uglavnom u superlativima.
Radujemo se što pojavio novi modelar koji ozbiljno prilazi ovom hobiju. Uz stručnu pomoć našeg "Druga Cara" uz iskustvo koje ima, da ne spominjem ogromno znanje, mnogo toga ćeš saznati i naučiti.
I ja posle svih ovih godina stalno nešto novo saznajem i čika Dule je jedna od glavnih karika našeg "kombinatskog lanca".
Kao što vidim i Draganče je opet koristio laser u izradi delova...
Ne moram reći da su vrata Kombinata (al' se rimuje) širom otvorena za mog komšiju modelara...
E sad, što se tiče modela na kojem radiš, prvo veoma podržavam što si počeo da pišeš o tome, ali ajd sad to radi tako da ljudi koji to čitaju imaju prestavu šta radiš, kakve "su ti vizije", znači od opisa modela, nabavke materijala, detalja konstrukcije, piši o svemu i proprati sve to slikama.
Igrom slučaja, znam jednog koji je dosta pisao o modelima i svojim projektima, pa mi dotični jedared reče da tu ima dosta posla mora da se slika, potom se te iste slike obradjuju, pa onda neki Photobucket, pa treba i pisati, linkovati slike sa tekstom...
No, kad se sve to odradi, ostaje neki trag, ostaju slike, ostaju uspomene...
Nakon nekog vremena, kad čovek sve to pročita, podseti se mnogih stvari koje vremenom izblede i na kraju, iskreno, to je jedino što i ostaje...
Što je duži vremenski period to je sve veća i veća vrednost malo pre pomenutih stvari...
Toliko za sada, sa nestrpljenjem očekujem nastavak radova...
Pozdrav
Mirče