Rajker ti ili brišeš sve snimke ili imaš neograničene resurse što se tiče skladištenja kao Google
Ako nedeljno ne postaviš izmedju 10 i 170 video snimaka na forum mislim da dobijaš koprivnjaču....
Ne verujem da u ovom delu galaksije neko postavlja više snimaka....
Nemoj da se ljutiš molim te to je svakako tvoje pravo ali kada prosečan korisnik foruma otvori stranicu stiče utisak da su modelarstvo samo ti modeli.....
Lepo je što voliš da praviš i letiš modele i što imaš vremena za to ali mislim da ne moramo da budemo svedoci baš svakog leta.
Veliki pozdrav Ivan
Ok shvatio sam sta hoces da kazes.Jedino se ne slazem s tobom u vezi sa time,da ljudi odlucuju iz mojih videa koji ce avion da grade!
Ovako stoje stvari.Ja sam jos guster u ovom sportu,,imam samo 7-8 meseci od pocetka.Imam priliku snimati jer imam male kamerice,pa onda zasto da ne snimam.(i to ne bas svaki moj let,,,ali dosta njih)Mogu reci da su ti snimci licno meni puno pomogli(pogledajuci vise puta) da savladam neke vestine u toku leta,pa da sto pre ,sto bolje naucim leteti.To sto postavljam videa nekima goduje nekima ne(razliciti smo ljudi).Hteo sam da pomognem pa ce neki povuci pouke iz mojih gresaka iliti uspeha.Ja se ne razumem u multikoptere u helikoptere u brodove ,aute(mada se trudim da i o njima sto vise naucim) .Ovo je ostalo meni od RC-a ,,,sto i letim.Avione pravim sam ,crtam,rezem lepim,farbam,i ostalo sto ide jos uz to.Sam sebe pohvalim kad iz svojih ruku dela izadje neki avion i poleti uspesno.Sto nebi onda podelio tu radost sa ostalim clanovima foruma.(Ja bar tako razmisljam)Sto se tice gledanja mojih videa,da se vratimo na to,,,jos nisam dobio nikakvu kaznu iliti ukor od moderatora,administratora.Dok mi ne zabrane ja cu i dalje postavljati svoja videa,a na vama clanovima foruma je odluka dali cete pogledati ili ne.(Tako je to jednostavno,ako nisi voljan gledati Rajker video,ne otvoris taj topik)
Na kraju da napisem jos ,nisam uopste ljut na tebe, ni na ikoga,,,pozdrav od Rajkera !