Zdravo
evo da se pohvalim,Danas (03.09.2013) sam dobio novu letjelicu Wltoys V252, testirao ga u parku M.Stojanovic,BL ,i prezadovoljan sam sa njom,
okretnost,brzina,i skoro savrsena upravljivost,sa stock Tx. Nema
nikakvih problema sa "dropout",o kome se pricalo na forumu rcgroups. Zahvaljujuci 2 senzora,za stabilizaciju,moze se lansirati iz ruke,dapace samo se "baci" u daljinu,i uz malo gasa vec leti. testirani domet oko 70_80 metara,bez problema u konekciji, cca 5/6 minuta leta sa baterijom od 250 mAh,forsiranog leta,sa ostrim manevrima.Preporuka.
Ovaj model zasluzuje svoju stranicu .Dopuna .4.09.2013
Danas sam ponovo letio u parku, spremio sam 2 pune baterije, upalio stanicu i letio cca 5 minuta/bat.(
Napomena-ne zahtijeva nikakva podesavanja! Kako to cudno zvuci , kad pomislim na silna podesavanja koja traze ozbiljne letjelice - beta verzije setapa, bagove softvera, podesavanje po svim osama, pa testiranje svega, konsultacije na forumu i normalno sve to traje par mjeseci, dok najzad ne poleti uspjesno .)
Kod ovog modela, sva ta #zabava# otpada, dovoljno ga je povezati i pravi dozivljaj pocinje - akrobacije su ogranicene samo slobodnim prostorom u parku i vjestinom pilota .Ima cak i simpatican zvuk kad se priblizava i #koci# uz ostru kontru na komandama .
Vertikalni let pod punim gasom, do granice vidljivosti malih elisa, otpusten gas u letu, propadanje i na visini od cca 20 metara, ponovo pun gas, ostro skretanje ulijevo-natrag , desno .... Sve naredbe poslusno izvrsava kao da je povezan sa dugim polugama. Danas sam isao jos vise i u daljinu i visinu -iznad krosanja crveca,i ocito , kontrolisani domet je veci od opticke vidljivosti, i nema rizika od gubljenja veze sa stanicom do nekih 100 metara , koliko je slobodan prostor u parku omedjen drvecem.
izuzetno je brz , reagibilan, predvidljiv u letu,sposoban za brze promjene smjera leta, ukratko , perfektan za instant zabavu, i vjerujem da zasluzuje paznju hobista.
Specification:
Brand Name: WLtoys
Item Name: V252 RC Quadcopter
Quadcopter Weight: 24g(without battery)
Flight Time: about 10 minutes
Charging Time: 50 minutes
Range: 100-150 meters
Battery For Quadcopter: 3.7v 260 mAh
Battery For Transmitter: 6 x1.5 AA battery( not included)
Function: up, down, forward, backward, bank left, bank right, and yaw left and right, 3D moves!
Transmitter mode: left hand throttle (Mode 2)
Color: Red/Yellow (random color)