zdravo zivo Milose ,ako si pratio lepo slike neznam da li si primetio da na toj jedrilici ima mnogo modifikacija ali to se i ne primecuje jer kao sto i sam tekst gore kaze necu nishta da komentarisem ,stavio sam jako jako klasifikovanu balzu oko krila celog modela ,pazljiv izbor ,sto se komande tice sve ide po loju ,ja sam do duse trazio malo specificne bozire za komande ali eto tragajuci pa sam nashao ,sajle koje koristim za iste one su debljine 0.5mm a bozir gde prolazi sajla 1/2mm , uske su vitoperene i ne bi smelo da se ishta loshe desi u komandovanju i ostalom shto si naveo ,tako znajuci kako pravim i koliko se samim tim bavim ovaj model bi trebao jako lepo i fino da leti ,do dushe slazem se sa tobom u vezi ravnih krila i elerona ,ali sobzirom da je mala i sva nekako laka ali i jaka mislim da dve komande zavrshavaju posao ,e sad josh nije letela ,poletece i onda cim bude poletela bice dalji opis ,za sad samo ono sto sam radio na njoj i zadni diazajn, zato nisam stavio gupi vec jedrilica 1600mm
da ne zaboravim ,kompletna tezina modela sad kako je zavrshen ima 190g