Pa bas o tome i pricam, i to sto je lakse i jeftinije raditi laserom. Ne mozes sirotinji da prodajes kulturu i lepotu, gladan covek hoce da jede a ne da se ceslja i ide u pozoriste. Karikiram naravno, ali zemlja i sistem vrednosti nam je totalno sjeban! Pardon...
Izvinjavam se za off topic, ali evo ovo lepo docarava ono sto pricam. Svakodnevno dok letim DLG dolaze ljudi, babe, zene, deca... pitaju gde si kupio, koliko kosta... Kad im ja kazem da im za stanicu i jedan razuman pocetnicki DLG i opremu treba bar 500e, i to gledajuci cene na netu bez transporta carine bla bla... Oni samo izbulje oci. "Ja mislila kod kineza da kupim za unuka (koji ima 3 godina) za 2-3000din..., jel to od plastike?" Eto ti ga sistem vrednosti. I sta ja babi ili nekoj mladoj mami da pricam sta je karbon, kevlar, staklena tkanina, kalupovi cuda-mu... Pa moja keva kad je videla staklenu tkaninu mislila je da je to postava za suknju "Sine sto si to kupovao, pa ima mama u ormaru vec 20 godina." Shila mama sebi haljine...
STA I KOME DA OBJASNJAVAM, nema svrhe drugari, da cekamo bolja vremena, kada ce ljudi imati bar 20e da kupe prelep sat za dnevnu sobu, a da ne stede posle kupujuci salamu podrigusu koju topkaju u vegetu, gledajuci u svoj sat i diveci mu se... O 500+e za ovaj nas hobi... nece to skoro. Izvinite jos jednom za smor...