@cakra
Hvala na odgovoru. Ja sam mislio da su moj zahtev i stav uobicajeni... istrazujes par meseci, zaboli te glava od silnih koraka podesavanja kontrolera koji te najvise privlace, pa se odlucis za resenje koje pruza najvise zadovoljstva, sa sto blazom krivom ucenja i sto manje glavobolja. Sa Naza Lite, stvarno, nisam imao nikakvih problema. Jedina stvar koja mi malo smeta jeste, sto je neophodno uraditi kalibraciju kompasa sa vremena na vreme, iako nije bilo nikakvih modifikacija na samoj letelici, a letim na istoj lokaciji. Vec duze vremena praktikujem da kalibrisem kompas svaki put pre pocetka leta. Super kontroler koji ima svoje mesto u mom arsenalu, ali ne mogu da se otrgnem osecaju da Naza previse leti onako kako joj kazem, umesto onako kako je "poteram". Ne vidim kako sa Naza moze da se napreduje kao pilot. Mozda gresim, to je moje pocetnicko misljenje.
Inace, malo sam citao o CC3D i odgledao par snimaka, deluje mi kao dobra spravica. Dopao mi se softver za podesavanje. Cini se da dobro leti sa default parametrima. Ne znam zasto se nikad nisam narocito udubljivao u CC3D. Uzeo sam ga u razmatranje.
Da li si ti leteo za tim kontrolerom? Zanima me neko poredjenje sa Naze32 koji je takodje 32bitni, ali daleko popularniji iz nekog razloga.
@vpanin
Hvala i tebi na odgovoru. Verujem da je Hoverfly dobar kontroler, i mora da bude za pare koje traze, ali zasto je toliko skup? 100$ mi zvuci kao ok za polovan, ali da li je stvarno toliko bolji od konkurencije i po cemu? Koje su njegove prednosti u odnosu ostale, na daleko jeftinije kontrolere? Ipak zelim da ovladam manuelnim letenjem, pa me zanima zasto bi neko dao toliko para za FC.