Od mozga se jedino mozemo zastiti mozgom,greska je sto vecina ljudi,ne mislim na ljude sa foruma vec one koji kad vide neku letecu spravu,to shvataju kao zezanciju,i gledaju kako da je iskoriste na los nacin.Mene kad vide ovde sa avionom prvo sto me pitaju je koliki je domet i sta moze da ponese,umoran sam vise od glupih i beskorisnih pitanja,drago mi je da sam presao fazu kada su mislili da su modeli igracke,sada je jos gore pa su videli kakve mogucnosti sve imaju ove letece naprave.
Eeee, opet ja. ako sam dosadan, kažite da ućutim
Meni najviše ide na živce kad raspakujem letilicu i spremam se da poletim i počnu ljudi da prilaze i kad pitaju: A koliko to košta , kao prvo pitanje stomak mi se okrene, i signaliziram drugaru da nastavi razgovor sa njima i da ih odvuče u stranu.
Kad neko pita a koliko to daleko leti , koliko može da leti uvek sam rad da popričam sa njima, čak i dok upravljam quad-om. A kad završim izvučem bateriju, ugasim kameru, čak i pokažem deci ili ljudima koji stoje sa strane i samo gledaju, i dozvolim im da čačnu po elisama quad-a. Što vole deca da prstom zavrte elisu, pa to je
(naravno samo kad je quad bez baterije).
Na žalost kao što ima ljudi ljudi koji stoje i gledaju, i pitaju tehnička pitanja, na žalost isto ima toliko i ljudi i sa tim pitanjima a koliko košta, ili e imam ja kombinaciju kako iz Kine da donosim i prodajem. E takvi ljudi su po meni opasni, i takvi će i napraviti pre ili kasnije neku glupost.
Imao sam čak i problema u Pančevu, u parku u centru kad je naleteo jedan ludak na nas, koji je mislio prvo da je to svemirski brod koji je došao da ga vodi na drugu planetu (valjda je gledao one sektaške samolepljive sličice sa komandantom Ašarom)
, pa kad je skontao da mi upravljamo time, počeo je da zove policiju i da nas vređa. Da ortak nije krenuo stisnutom pesnicom prema njemu, ovaj se nebi smirio i udaljio.
Iz mog iskustva uvek treba voditi nekog pri snimanju, jer više pari očiju uvek bolje vidi od jednog para.
I efikasno isto pomaže deljenje vizit karti (ja sam ih uradio na papirićima) kod ljudi, gde im se kaže biće snimci na tom sajtu (voli naš narod nešto da dobije džabe, pa makar i papirić) , pogotovo ovi koji su dosadni uzmu i onda se sklone ...
>> ,,Ne znam da li je ovo iki odobrio, ali paparazi snimanje nije nova stvar,, >>
Vidiš TibeEagle-u , ja sam baš na tom mestu i pitao, i baš sam i tu hteo da snimam kao na ovom snimku, gde su stajali i kad je bilo manje ljudi i eto nisu mi dali
, a čisto sumnjam da nisu videli , pa ne stoji kolona parkirana i prazna već je pored vojska valjda, vojna policija i straža , i civilna policija (makar je tako bilo, kad sam ja pitao) . Jedno je leteti i snimati centar grada bez odobrenja, a inače i za snimanje na Kalemegdanu je zvanično potrebna dozvola , gde te kao radi adrenalin, a sasvim drugo snimati iznad vojske, policije i raketnih nosača sa raketama . Teško da je on to mogao a da nije pitao, i da mu nije odobreno