RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Šarke

<< < (3/3)

Vaci:

--- Quote from: pnedic on November 12, 2014, 10:38:49 AM ---Mozes da koristis i "svilene" trake koje ces da lepis sa lepkom za drvo. Stavio sam pod znake navoda jer su to za mene svilene a moja zena kaze kako nemam pojma i da je to .... tamo neki materijal. U svakom slucaju je glatak, sjajan i dovoljno cvrts. To se kupuje u radnjama gde se prodaju dugmadi, konci, kopce, trakice i ostalo za sivenje i tako to. Yamo ces naci jos gomilu stvari koje se mogu koristiti u modelarstvu (cicak trake, raznorazne gume i sl). Trazi "svilene" trake. Ovu traku mozes lepiti i sa dvokomponentnim lepokm (Bizon).  Zavisi na sta lepis.

--- End quote ---

Uzimao sam i to, cini mi se da je postava za suknju :P Samo ne valja epoksi na to iz mog izkustva, mnogo ga ukruti pa se lakse cepa, nesto nisam bio zadovoljan.

skleki:
Rendgen film je super elastican i nece brzo puci a moze da se lepi belim lepkom za drvo (koji postane providan kad se osusi), on nije agresivan ni na jedan stiropor i slicno a jako lepi. Visak lepka najbolje odstraniti odmah.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version