Dušane hvala za savet i ja sam to razmišljao ali sam zaboravio posle sve muke da primenim.
Nikada nije overkill u ovim slučajevima jer ne može apsolutno ništa da se desi. Što veći kondenzator stabilniji je napon, jedino o čemu tu treba voditi računa je daradni napon kondenzatora ne sme da bude manji od napona koji mu daje napajanje.
Idem sada da potražim kondenzator od 1 F koji mi je ostao od prethodne muzike u kolima
Šalim se naravno.
Uzgred svi ti preseci i nemaju mnogo veliku ulogu koliko ja vidim jer presek žice koju oni daju da možeš da povežeš punjač na akumulator od kola i tako da puniš je gotovo isti kao i presek jedne žice koja izlazi iz napajanja za računar.
Mišo hvala za savet ali na mom punjaču piše 80W tako da tablica verovatno izgleda malo jače od ove.
Mada kada sam izračunao ispalo je da je 65W na 4S punjenju.
Dobro sam ja razumeo šta je magic hteo da kaže ali izgleda da postoje neki drugi limiti u samom uređaju ili KINEZI LAŽU ZA PODATKE O SNAZI što je najverovatnije. Što je najbitnije uz sam uređaj nisam dobio podatke o jačini struje punjenja koje si ti mišo postavio, pa ću potrežiti tako nešto na netu.