Zdravo Marko, prvo da ti zalezim dobrodlicu na forum.
Ne bih zeleo da te bilo kako uvredim ili navedem da odustanes od foruma ili pisanja.
Ali mogu malo da te posavetujem a ti mozes uvaziti a i ne moras.
Kao novi clan vredelo bi da malo procitas uputstva o koriscenju foruma.
Forum je otvornog tipa i svi naravno mogu pisati koliko hoce.
Vremenom ces steci naviku da cesto ulazis na forum pa ces onda nauciti ko koliko i sta pise,
i onda ces poceti i sam da selektujes sta ces pratiti od tema a sta zaobici. Ovde se znanje razmenjuje,
valjda je to neka osnovna ideja foruma, i kada sam rekao da preterujes mislio sam konkretno na to da svaki dan
citamo po 2-3 tvoja posta u razlicitim temama gde pitas, savetujes ili si saglasan sa necim vec napisanim.
Registovao si se 9.3 a vec imas 32 posta. To neko treba i da procita.
Stvari maksimalno konkretizuj. postavi topic o tome sta radis pisi sazeto i jasno, daj neku sliku video o tome sto radis.
To je nekakav koncept.
Sto se banovanja tice, to zavisi od administratora foruma prema kome smo svi ovde ravnopravni. Znaci banovace mene tebe
ili bilo kog drugog ako izadje iz okvira lepog ponasanja, pocne da vredja , prica gluposti daje pogresne informacije,
ili se recimo bavi politikom. (pomenuti Igor za koga si pitao je banovan zbog ovakvih stvari)
Ako ovo ne radis sigurno neces biti banovan ali to ne znaci da ce neko i da cita tvoje postove. Jednostavno postaces dosadan.
Neko je na forumu nedavno vec rekao "ja cu da pisem a kome se ne svidja ne mora da cita" i nastavio da bombarduje. Ja konkretno takve likove stavim na listu nepozeljnih i ne citam sta pisu. Obzirom da si cesto u Beogradu svrati vikendom na aerodrom 13 maj pa da se bolje upoznamo i druzimo. Sigurno ces dobiti mnogo korisnih informacija na licu mesta i steci nova poznanstva istomisljenika u ovom hobiju. Ne bih da kvarim vise ovu zapocetu i korisnu temu pa te molim da se ne nastavljamo.
Pozdrav