RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Su-31 3d by mirce
MEPHISTO:
Panther, честитам! Немкету такође на учествовању у читавој причи!
Добро је што си навео детаљан сетап јер када сам прочитао Немкетов било је доста тога нејасног и тражило је копање по нету, а овако је све на извол`те.
Ипак, фали ми нешто података:
-тежина модела спремног да полети
-распон крила
Исправка: так после сам видео да је тежина око 550 грама. Остаје само распон?
panther:
Raspon krila je 87.5 cm sad sam merio :) inace tezina modela je 550 grama sa onom baterijom od 1500 mah za koju sam dao link ka UH-u, ali posto smo danas bili na Uscu na letenju mrzelo me je da idem do kola da bi punio bateriju (imam samo jednu) pa smo poneli jos dve ali nesto vece od 2200 mah, tako da je leteo sa obe varijante i sa vecom i sa manjom, mada Nemanja kaze da je sa manjom mnogo bolje.
fenix:
:)aplauz nije car samo u RTF modelima,kad se napravi nesto u vlastitoj reziji,e to je pravi filing. I (work) i oo)) i (<--) .Bravo jos jednom i sretno...
panther:
Moja greska raspon krila je 85 cm
n3mke:
Konacno sam zavrsio sve delove i sklopio ih bez lepljenja da vidim kako izgleda.. Radio sam po Mircetovoj semi, a zbog "kvaliteta" kineske folije morao sam da narucim kvalitetniju providnu lila :)
za razliku od panthera koji je trup radio balzom 10mm pa plankirao sa 1, ja sam radio balzom 8mm pa plankirao sa 1.5.. sem toga i kolor seme, sve je isto :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version