RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Su-31 3d by mirce
saxpg:
Haha, uradio bih ovo jos isti dan kada si poslao, ali mi je u sred pripreme crkao kompjuter, pa onda sve ispocetka, instaliraj widows, pa skidaj corel X5...
Nije bilo problema zahvaljujuci dobroj pripremi, ko god od vas da je uradio. Drugar na laseru je odradio OK posao, djelove na balsi od 5mm smo razdvojili kao sto si rekao. Ploce od 8mm i 5mm su isjecene tako da laser nije probio skroz pa ce trebati malo odvajanja skalpelom, ali mislim da je tu bila granica jer da je laser pojacan ili brzina smanjena balsa bi dosta nagorela. Ojacanja cu svakako staviti, mada mi je cilj da ga olaksam sto je vise moguce.
saxpg:
Danas sam poslagao djelove da vidim kako sve ide. Trebace malo dorade prilikom sklapanja ali sve je OK.
Nadam se da cu sutra naci vremena da krenem sa sklapanjem.
n3mke:
Dorade mora da bude jbg, svaki laser sece drugacije i svaki ima drugaciji rez, ja sam namerno ostavio originalno da operateri prilagode masini. ()-() Nadam se da nije strasno neslaganje, a sto se tice plankova trupa oni svakako moraju malo smirglom da se srede kad se ulepe.
Srecan rad svima (work)
mirce:
Sa ovim modelima koji su ovde na Forumu, do sada je napravljeno sigurno preko 30 komada...
Ako nekom trebaju nalepnice za kabinu ili oznake, neka mi se jave imam sve u Corel fajlu... ()-()
Pozdrav
Mirče
IvanGrozni:
Koliko ja vidim, ovde će biti dovoljno modela i za jedan nosač aviona :)aplauz Javilo se veliko interesovanje za ovaj model.
Mirče, evo javljam ti se za oznake. Poslažu ti porukom moj email.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version