RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Su-31 3d by mirce
IvanGrozni:
Model je lep. Ono što razlikuje balzu i šper od stiropora je ova konstrukcija koja daje neki šmek modelu. na trupu sam namerno izvadio one silne proreze, za koje sam računao da će se videti kroz providnu foliju, ali nema veze biće prilike.
Sama konstrukcija kod modela balze daju ozbiljnost modelu.
saxpg:
Uskoro jos jedan SU-31, ovoga puta u Podgorici
Ivane, hvala jos jednom, i tebi i ostalima koji su ucestvovali u pripremi planova. ()-()
Gabor:
Baš lepo da ovaj model ne ostaje samo kao istorija, da je jednom postojao model SU-31 by Mirče... Moj je malo modifikovan, ali na tom modelu sam puno naučio oko 3D letenja (<--)
n3mke:
Bas mi je drago da ce biti jos suhoija.. Nateracete me da uradim i ja jedan ovakav stim sto je plan da se jos dodatno sve olaksa da bude sto blizi rtf 400g.
IvanGrozni:
@Saxpg, pa ti si baš bio nestrpljiv da uradiš jedan ovakav model. Da li si imao problema kada su ti sekli balzu laserom?
Jedna napomena, kod nosača stajnog trapa, treba da se ubaci neko tvrdo drvo. jasam to rešio tako što sam napravio sendvič od 2 parčeta špera debljine po 3mm i parče balze od 5mm, što je 11mm kolike je debljine i trup kada se sve spoji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version