Zemljace...Dodji kod mene...resicemo 064 16 24 724
Zemljace reseno, ne treba, zovem te kad budem resio da napravim prvi let sa njom
Uglavnom kompletirana je sve i baterija i konektori i servo produzeci, jedino jos da resim pitanje v-taila.
Jos jedno pitanje za ostale ne mogu na stanici nikako da podesim da mi v-tail radi pravilno. Kada na stanici ACT (aktiviram) V-tail mixing onda mi radi v-tail ali zato komande na levoj palici levo-desno za rudder rade kao komande za elevatore, a kada na desnoj palici pomeram komande gore dole, ne radi kao elevatori za visinu vec radi kao rudder. A ako odradim na stanici reverse za rudder, onda je normalno na levoj palici radi rudder, na desnoj palici rade elevatori ali tada je drugi problem onda rudder radi naopako umesto levo radi desno a umesto desno levo. Isto se to desava ako odradim reverse za elevatore, isto bude ok sto se tice da je leva palica za ruder a desna palica za elevatore ali onda je tad naopako za elevatore gore i dole je pomesano. Ne znam kako da resim ovaj problem a isprobao sam sve te kombinacije? Inace u pitanju je dx6i stanica
A cudno je da i kada sam na prijemniku zamenio mesta kanale za ruder i elevatore i dalje je isto radilo, to mi uopste nije logicno ali probacu ponovo i kod sase kade sam nosio isto je bilo kad smo menjali mesta.