Ako je to rekvizit koji će koristiti za provokaciju na nekom sportskom događaju zaboravi onda!
Ako nije sam napravi sekač.
TReba ti kineski fen za kosu, univerzalni ispravljač imaš na pijaci koliko god hoćeš, ram od testerice za tehničko i par spojnica za kablove pošto se žica koja je u grejaču kineskog fena ne može lemiti pa je preko spojnica za kablove spojiš na + i - sa ispravljača.
Ram za tehničko ti služi da zategneš žicu umesto testerice. Napon prvo kreneš od najmanjeg tj 3V a vidiš jel seče, pa onda povećavaš.
Kada bude zadovoljavajuće onda praviš i sečeš šta hoćeš.....
Hoce li moderacija zaustaviti ovog lika ili ce cekati dok neko ne pogine od udara struje ?
Deliti savete takvog tipa je apsolutno neodgovorno.
Vec je ukazivano na njegovo neodgovorno ponasanje i niko nije reagovao.
Ozbiljni modelari , sa iskustvom i dobrim namerama su se sklonili sa ovog foruma jer ne mogu da gledaju sta se sve pise i savetuje od strane ovog nadri modelara i udri eksperta.
Ako nekome takodje smeta ovo sto pise, neka se potpise ispod ovog posta, mozda ce ovakav vid peticije resiti stanje na forumu i nagnati moderatore da nesto urade.
Hvala unapred.
Bato ako tebe ubije jednosmerna struja od 3- 12 volti slobodno ću da se prijavim da ti izdržavam porodicu do kraja života, školujem decu i kupim stan i auto svima a i o mom trošku da idu svake godine na zimovanje u francusku ili čile po želji i na letovanje na bora boru, havaje, sejšele... Školovanje može i u stranim univerzitetima ne pitam šta košta.
U čemu je tvoj problem?
Ja stvarno ne razume šta sam ja to vama skrivio i koji sam ja to l0oš savet dao na ovom forumu kako će neko da pogine i da strada, zapali se.....
Ako nemate druga posla ODJ.bite od mene ili ne komentarišite više postove moje?
I ko si ti bre u opšte imaš 4 posta i imaš pravo da napadaš ljude?
Pošto ti je avatar takav kakav jeste bolje uradi isto to što je na njemu i ćuti ako nemaš šta pametnije da kažeš.
Ili uradi selotejp selfi pa okači sliku na net pa postani popularan bolje bi ti bilo