Neću biti vulgaran, kao što si ti bio prema meni, u nekim ranijim postovima...
Znači, nemoj ovo da shvatiš pogrešno, ali, osim ideje i namere, sve je totalno diletantski i liči na ono "Igrala se mala deca!.."
Nebitne delove radiš iz komada a vitalne seckaš ko "pazle" i izvodiš kerefeke, verovatno po savetu onih tvojih "jako iskusnih modelara"
Bojim se da će tvoja, inovativna namera, skupo da te košta ! (malo pleonazma, neće da škodi).
.....
Kao sto sam rekao u temi u kojoj sam mislio da je svrsishodnije, drugi laserdzija mi je malo silovao balsu i to je imalo svoje posledice. Napravili su se zazori koje sam nekako morao da popunim. Mogao sam i da nategnem malo kraj i slepim tako ali mislim da nije dobro da bilo koji deo bude prenapregnut konstantno. To se najvise odrazilo na jednom delu vertikalca gde je sve pobeglo za nekih 2mm. Da je do lasera a ne do projekta vidi se na primeru prethodnog repa koji leze u milimetar.
.........
........
........
Najlakše je pljunuti po "laserdžiji". Činjenica je da drugi ili nema pojma ili si ga-ih "udavio" da ti iseku, pa je to bilo preko... Čini mi se da je i jedno i drugo...
SAVET TEBI, A I SVIMA ONIMA KOJI IMAJU NAMERU DA SEKU NA LASERU:
Svi programi za sečenje laserom podržavaju AutoCAD-ov *.DXF fajl, koji se snimi ili exportuje u metričkom sistemu tj "mm". Može i *.DWG ali on sadrži i neke nepotrebne podatke (za ovu vrstu rada) koji mogu dovesti do pogrešnih dimenzija i viška linija (duplih)...
Ako se desi da "laserdžija" pri učitavanju kaže da fajl nije u redu i da mora da se bla, bla, bla... pokupite materijal i fajl i idite kod drugog.
Ima i lasera koji mogu direktno iz Corela da rade i uglavnom su to oni za graviranje...
Da bi isečeni delovi bili ko lego kockice, mora se i "crtež" prilagoditi KONKRETNOM LASERU ZA KONKRETNI MATERIJAL !!!
Šta to znači ? - To znači da svaki laser ima svoju "debljinu" zraka sečenja i nije isti za sve materijale i sve debljine materijala.
Onaj drugi nije podesio ni fokus ni debljinu materijala, a verovatno ni ostale parametre. Ne bi me čudilo ni da su sočiva bila prljava... Preterano paljenje materijala tj pojava otvorenog plamena, "predebeo" zrak, "naprasno" sečenje do pola debljine - najverovatnije se isprljala sočiva od plamena, itd...
Znači, pre konačnog sečenja, mora se uraditi test na istom materijalu i videti kojom debljinom seče tj koliku rupu pravi zrak na pravcu a koliku na krivini. (Obično od 0,3mm do 0,6mm)
Tako dobijenu meru rasporediti pola-pola. Otvore smanjiti, klinove povećati...
U prevodu; nije dovoljno samo "sklepati" plan...
I ono što svi gledaju CENA REZANJA.
Uglavnom je po minutu sečenja + priprema ili ti "puštanje". Negde i po dogovoru, ako je komplikovanije ili već...
Cena rezanja od recimo 60din/min na laseru od 100W i recimo 40din/min na laseru od 60W je, takoreći ista (uslovno,
prvi seče brže)