Pozdrav drugari,
Nov sam na forumu. Imao sam prilike da testiram i igram se sa 10-ak akcionih kamerica, sto kineskih sto malo skuplih. Posto mi se svidela cela ta prica sa snimanjem, voleo bih da kupim svoj prvi quadcopter.
I naravno, kao i svaki pocetnik ,imam par dosadnih pitanja, pa se nadam da ce dobri ljudi na ovom forumu izdvojiti par minuta da mi pojasne neke stvari.
1. Koji quad je dobar za pocetnika? Obzirom na to da imam vec akcionu kamericu SJ4000 i Xiaomi YI, koji quad bi mogao njih da nosi? Voleo bih da imam nesto jednostavno za letenje i odrzavanje, dakle nesto ready to fly.
2. Da li je DJI pravo resenje za pocetnika?
3. Nikada nisam leteo i iskreno se plasim da bih mogao da slupam quadcopter odmah cim pocnem. Da li u Nisu postoji neko ko drzi kurseve letenja ili nesto slicno, kako to funkcionise?
4. Gde je najbolje kod nas kupiti quad? Imam mogucnost da narucim iz inostranstva, ali se bojim nasih carina, posebno zbog prica da sada oduzimaju dronove itd. Kakva su vasa iskustva sa tim?
Hvala unapred svima. Nadam se da cu se uskoro pridruziti svojim snimcima iz vazduha