RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
HobbyKing problem
nbatocanin:
Pozdrav svima,
Nisam uspeo da nađem prigodniju temu od ove. Imam problem sa porudžbinom iz EU HobbyKinga. Naručio sam 27.06. četiri baterije. Na sajtu piše da su oni sve isporučili, ali nisam ništa dobio. Pisao sam im, prošlo je 10 dana i nema nikakvog odgovora. Pročitao sam diskusiju iz teme "Livada", ali i dalje nemam ideju šta da radim? Ovaj paket definitivno nije veliki. Razmišljao sam da te baterije ponovo naručim iz Kine, do sada sa njima nije bilo problema, a ovi iz EU će mi valjda vratiti pare jednog dana...
Molim za savet.
NB
ak:
Ako si platio paypalom imas fore 45 dana da ulozis zalbu kod samog paypal-a sto treba i da uradis da ne bi ostao bez para slucajno.
nbatocanin:
--- Quote from: ak on August 10, 2015, 04:17:20 PM ---Ako si platio paypalom imas fore 45 dana da ulozis zalbu kod samog paypal-a sto treba i da uradis da ne bi ostao bez para slucajno.
--- End quote ---
Platio sam VISA karticom. Ali nije u pitanju neki preveliki iznos, mnogo više me interesuje kako da dobijem baterije.
Asterix:
Te baterije su verovatno isporucene ali onom ko ih je i poslao, znaci verovatno su vracene. Ako je tako nemas sta da brines za povracaj novca.
marko.jovanovic:
Polako leto je odmori su i u carinarnicama. Možda i stigne.
Ja strpljivo čekam jedrilicu. Sve što pošalju kao paket sigurno bez obzira na vrednost ide carnicima u ruke da procene i kažu posle koliko to košta. Ako su baterije u pitanju može se malo i sačekati jer je to malo problematična roba. pogotovo u ovim vremenima kada se donosi novi pravlnik O "DRONOVIMA"...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version