ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

ESC PREKIDA U LETU

<< < (3/3)

nspetar:
Izvini napravio sam previd. Ako su ti dobre baterije i ako se to dešava sa svakom onda je do ESC-a. Imam isti ESC na jednom modelu pa ću sutra u radionici
pogledati kako se podešava. I ja sam imao sličan problem sa jednom starijom baterijom a ESC je bio podešen da prekida rad sa manjim naponom. Podesio sam ga
da smanjuje snagu i onda je model usporavao a nije trokirao, što može da bude nezgodno ako letiš nisko.

sasadjuric71:
Evo sad sam se vratio sa letenja i sta se desava ,nista sve je bilo ok.Sta sam uradio,zamenio sam prijemnik ali sam ga stavio na drugi model sa kojim sam isto sada leteo i kod njega nije  bilo nikakvog problema,jedino sta moze da bude je sto sam pre leta probao kuci preko daljinskog da ga prestelujem par puta sa gasom do kraja i sa gasom na pola jedino ako sam tu potrevio neki mod pa me nije zezao,  pri kraju voznje posto je bio solidan vetar,secnuo je par puta i sve je proslo ok,e sad za dalje videcemo posto je juce zezao katastrofa.

marko.jovanovic:
Menjaj ti to ako ne misliš da skupljaš model po livadi. Baš kada ti bude najviše trebao gas kada ostaneš bez njega setićeš se ovih mojih reči.
ESC je jeftin da bi ceo model lepio i krpio ili još gore ako je neka drvena spravica u pitanju pokupio sam0 sa livade pa pravac u kamione gradskog komunalnog.

sasadjuric71:
Ma nije problem ako je  nesto od modela sto moze da sleti bez gasa,posto ja modele vozim vecionom prilicno visoko zbog akrobacija i sigurnije je za voznju lakse za vadjenje ako upadnem u frku, ali mig 29 tu nema zezanja on samo moze o livadu bez gasa .

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version