Pre neko jutro, kafa, sednem za comp, kad ono opet faktura od HH, setim se da sam poručio neke sitnice, ovlaš pogledam iznos,
kad ono ima puno cifara
Pogledam ja malo bolje kad tamo na spisku sent items, stoji i
HAN1070 Super Decathlon 100cc ARF 138" kom. 1 disc. DEMO CLUB i cifra x.xxx,xx EUR
i ostale sitnice koje sam ja poručio....
A pre izvesnog vremena, kažem ja Suki da sam se dopisivao sa njima u vezi tog aviona i bla.bla.bla, da mi se svidja JAKO, ali da je mnogo
para na ovu skupoću, plus oprema koja treba da se ugradi, koja je na gomilu takodje puno para, ali da nešto od opreme i imam, svedemo
priču na to da fali motor 100/120 max 150cc i 5 jakih i skupih servoa i neke sitnice koje možda nemam.... ali da mi je pre-approved popust
za Club Demo, jer ove godine nisam koristio .... Ništa završi se tu ta neka priča...
Elem, ona je krišom popunila porudzbenicu i poslala, kao dodatak na moju malu postojeću, to se često dogadja da se proširuje već poručeno,
sakrila taj email u svoj neki folder... ali nije mogla da sakrije Invoice, preduhitrio sam je... slučajno... Moram priznati da sam se jako obradovao,
falilo je da me neko malo pogura, da prelomim...
Kaže, sad će zima... duga i hladna... i dosadna.. pa da me uposli... kaže, prodaće bubreg da ga plati... tako da imamo i bubreg na prodaju, može
da se bira levi/desni, used/korišćen.. 197x i neko godište, kaže u dobrom stanju... daće kaže ovde na
KUPUJEM/PRODAJEM/POKLANJAM oglas,
misli na bubreg, ne na ovaj avion, bar ne za sada...
Kad doleti u 2-3 velike kutije za koji dan, za dobrodošlicu, kaže napraviće
cookies Inače su najavili sad već davno, nikako da se pojavi na lageru i super Boxer za njega EVOLUTION 125 CC,
pa smo ga stavili na BACKORDER, kad stigne... stigao je...
Jbg... za mene avion, a za forum čestitke