PC napajanje, može za prvo vreme ali nije ozbiljno rešenje. Dobro je za baterije manjeg kapaciteta. Problem nastaje kada puniš veće baterije kao npr. 6S od 5000 mAh. Da ne bi gubio dragoceneo vreme kod punjenja,
ja ti predlazem ovo kao spoljno napajanje punjača. Gore si već naveo slilčan link a evo kako sam ga ja rešio i zaboravio na probleme sa punjenjem baterija velikog kapaciteta.
Ovo napajanje se koristi za led rasvetu.
Sa prednje strane sam ubacio zaštitu sa konektorima, jer se tu ispod nalazi linijski konektor na kome je i 220V, pa da neko ne bi gurnuo prste gde ne treba. Poklopac sam savio od belog klirita, lim ispod sam malo savio, da prati ugao i lepo ga zašarafio .
Od pozadi sam ubacio mrežni kabel i prekidač ,
a odozdo zalepio gumice za česme, kao nogice.
Ovaj moj je od 350W ali evo nalepnice:
Stvar radi savršeno sa bilo kojim punjačem baterija.
Možeš priključiti dva punjača istovremeno (ako ih imaš a imaćeš ih sigurno)
Punio sam sa 1C istovremeno 1 bateriju 6S 5000mAh i 3S 3700 mAh. Nisam mogao da probam dve velike batt. odjednom jer nemam dva jaka punjača. Slabiji je običan Accucell 6. Napajanje nije ni trepnulo. Radi kao da ništa nije spojenjo na njega.
I najbolja stvar od svega , nije glomazno kao PC napajanje, i lepo staje na dno bilo koje kutije za alat. Potraži malo po netu ima da se nadje za 3500-4000 din.
Pozdrav