RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Top modeli za takmičenja
adam:
dejane rekao si sustinu cele price!!svaka csat ()-()
dejan_ts:
Cisto modelarski iz mog ugla gledanja i mojih desavanja ali mislim da je nesto ispravno i valjano (yay) (yay) (yay)
tibeteagle:
--- Quote ---Za dobar model treba imati mnogo para ,treba vezbati iz dana u dan da bi se stekli neki rezultati
--- End quote ---
@dejan_ts da bas tako. Za dobar model treba imati puno para, bilo da ga kupujete ili budzite. Ogledajte se na Adama. On je potrosio vec jako pun mnogo para na vrhunske modele i opremu. Leti vec vise od 20 godina. Rezultate ima koje ima, a da nije lenj, vise bi vezbao tokom cele godine, bio bi za koju lestvicu vise. Odlazio bi na druga takmicenja po evropi na koje bi sigurno potrosio gonisnje cenu jos jedne vrhunske jedrilice ako ne i vise. Tako rade svi koji se ozbiljno bave RC sportom. Naravno pametniji imaju sponzore i trose njihove pare, a jos i zive od toga. Biti samosponzor ne rade ni najbogatiji nemci. Ima puno nacina bavljenja sportom na profesionalan nacin, a pravi sportisit zaradjuju od takmicenja i nista ne trose od svoje velike zarade. Najgore je ako neko vec nije hobi modelar, a jos nije profesionalac. Dva sveta razdvaja siroka reka. Kod nas sponzora nema, nula, nista, zero, a drzava finansira samo arenske sportove.
--- Quote ---treba imati dobru volju,dobar trening u drustvu ili bez njih
--- End quote ---
Na trening idite sami, a na takmicenje sa sportkim protivnicima. Ako trazite drustvo, ne morate da placate skupe modele i opremu i da putujete naokolo po livadama. U svakoj kafani ima drustvo za dzabe na kilu. Platite ljudima nekoliko krugova pica i za cas ce vas bacati do plafona kao shampiona. :-)
--- Quote ---E sad rekoste komanbe ,jesu to sve nove komande
--- End quote ---
Navedene komande i njihovi modovi su stari vise od 30 godina. Nije to nikakva novost u RC jedrilicarstvu.
coka:
Te
Ljudima koje kritikujete niste ni do clanaka
dejan_ts:
Ovo je srbija ,jebe lud zbunjenog ,i svako svakog kosi ,ljudi jebala vas prepucavanja ,uterivanja ciji je bolji duzi veci ,tehnika letenja je u pitanju i ousto znanje i iskustvo na terenu je pobeda ,
Za ono gore navedeno krila karbon pa nova tehnologija ,jeste slazem se ali se nema para da bi se oravili modeli od karbona ,znas li koliko kosta da se kupi plus kompletna priprema da se izliva i zapeca i vakumira
Sponzori ,kaki koj moj sponzori ljudi bre nece da daju nekome tamo da se mlatara po nekim livadama i kao on se takmici ,pusi to ,bilo je nekada davno znam i ja sam, nama je fabrika donirala sponzorisala mnogo sto sta za nase modelarstvo i da obucavamo klince polaznike za modelare ,da kupujemo knipseve ,balzu ,japan papir ,ciruse lahore vilin konjic ,ej nekad i sad nije isto
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version