Kalendar takmičenja za sezonu 20247 SKUP MODELARA - VALJEVO LYVA Divci 2024
Izoflor je tanak STIRODUR. Depron je Depron.I sa ovim materijam se mogu praviti modelčići. Malo su teži od pravog Deprona, ali su utoliko čvršći.Evo ovi mali Park Jet-ovi su pravljeni od njega.http://rcfly4um.org/index.php?topic=254.msg2245#msg2245
Pitanje u vezi izoflora...Da li je po vasem misljenju neophodno pojacavati krila raspona oko 60tak cm za slowfly-ere kao npr Blue Baby ili sl.
Yu-men, da nisi slucajno napravio nacrt Breez-a prije nego sto si sklopio sve?Ako jesi , mozes li mi poslati na mail, posto imam gomilu basf-ovog stirodura koji je izrezan na ploce od 5-6 mm,pa da napravim jedan?
Quote from: mtesa on August 26, 2009, 08:01:13 AMPitanje u vezi izoflora...Da li je po vasem misljenju neophodno pojacavati krila raspona oko 60tak cm za slowfly-ere kao npr Blue Baby ili sl. Ja sam na zoljici morao da stavljam ojacanja.Izoflor je dosta tanak i na onaj sto je sa jedne strane rebrast sigurno ce ti trebati.Za onaj bez rebara nisam 100% siguran (nesto je cvrsci), ali mislim da ce takodje trebati ojacanje (dovoljna je ona mrezasta traka sirine 2cm sa obe strane krila).Izvinjenje sa duzan.koristim 6mm izoflor za krilo od 60cm.
koristim 6mm izoflor za krilo od 60cm.
Danas sam bio u Pevecu da kupim Izoflor i razočaran se vratio u Smederevo jer je bilo samo rebraste trojke i ništa više. Ako neko ko je bliži sazna da je stigla šestica neka to objavi na forumu.Pozdrav