Super za ovu stanicu za simulatore. Pretpostavio sam da bi tako nesto trebalo da postoji ali sam pogledao po ovim nasim radnjama koje prodaju joypade, joysticke i slicno i niko to nema a posle sam i ovde po forumu video da mnogi svoje stanice kace na komp pa sa njima voze simulatore pa sam negde pomislio da je to i poenta da se uvezbas upravo na toj stanici sa kojom ces sutra voziti avion. Kontaktiracu sutra Adama za ovu stanicu sa linka sto mi je Saburo poslao pa da vidim da nesto iskombinujemo.
Gile, pretpostavio sam da se desavaju takve stvari sa stanicama pa sam bas zato i resio da se raspitam dobro kad vec ionako krecem od nule pa da se ne zaletim da kupim nesto neadekvatno za ono sto mene interesuje ili nivo znanja koji posedujem, odnosno ne posedujem
. Sto se tice samih aviona, generalno imam sta me zanima, ali o tome otom potom, taman cu da isprobam sve na simulatoru pa da vidim da li je to to. Gledao sam nesto jednostavnije za pocetak kad savladam simulator i ona crvena cesna 182 mi izgleda super, a video sam i da je neki preporucuju za prvi avion.
Hvala obojici na brzim odgovorima i pozdrav.