Sve ostalo je netaknuto. Samo je motor otpisan, jer se iskrivilo zvono. Sreca pa je u modelu bio TGY, inace da je Hacker stradao...ne bi bilo ni malo lepo
Za neverovati je kako je ostalo sve citavo. Krila su netaknuta, zadnji deo aviona ni najmanju naprslinu nema...a udar je bio bas zestok. Kako je puklo ja sam mislio ostali samo dugmici...
Nema tu nekog posla oko popravke. Citav taj prednji deo je od spera. Treba to samo iseci, sastaviti i nakalemiti na ovo sto je ostalo. Gotovo za dan. Al ce to malo da saceka. Moram da vidim u cemu je problem vise sa tim servoima, motorima i baterijama. Dal sam ja toliko lud pa to nije za mene il ima neka fora. Jer ovako vise ne ide. Do tada ce biti na zemlji.
Sto se tice izrade neke vece ptice, tesko da cu se upustiti u tako nesto, jer se ne isplati nikako. Najlakse je to kupiti i cao zdravo. Ovako relativno mali model je druga stvar. Sa uzivanjem sam ga radio. A leteo je za sve pare. Da mi elektronika konstantno ne pravi probleme nikada mi ne bi trebao bolji model. A mozda je i stvar u meni. Pocinjem da mislim da je letenje sa ovakvim modelima samo sminka dok se ne napravi par snimaka i ne okaci na net. Ovo moje sokocalo je imalo sati i sati naleta. Pa mozda dolazi do ubrzanog zamora materijala
Menjao sam i ESC i motor i servoe... Jedino sto nisam menjao je prijemnik, za koji mislim da ne bi trebao da ima nikakve veze sa tim sto se meni desava