"Drugari" veliko vam hvala na recima podrske.
Naslikao je jednom jedan slikar sliku i izlozio je na prometnom mestu, da je svi vide. Pridje jedan obucar i primeti da je umetnik, greskom, naslikao na obe noge levu cipelu. Kada mu je to rekao, umetnik se zamisli, pa se zahvali obucaru na dobronamernoj primedbi. Obucar, ohrabren time sto je slikar uvazio njegovo misljenje, primeti i da senka ne pada na brk bas kako bi trebalo, i da su boje na odelu malo blede, te kako je pozadina malo suvise plava, nasta mu slikar rece
" Obucaru, drzi se cipela".
E pa moji obucari, ja sam priznao sta mi se desilo a to je mnogo vise nego sto mnogi rade. Svako ko je dovoljno pismen da procita moj tekst, primetice da sam nekoliko puta naveo da je greska moja i ceo tekst je i napisan sa zeljom da upozorim druge pilote kako se nesto ovakvo vrlo lako desi, cak i ako imate neko iskustvo.
Posto me je podosta ljudi licno pozvalo, svima se unapred zahvaljujem, a doticnim forumasima, da porucim da se ovih dana klone odlaska u Delta city.
Vrlo verovatno ce se u narednih nekoliko godina bar 10-ak firmi profesionalno baviti ovakvim vidom snimanja, tako da ce te imati na pretek tema za pisanje.
Svima koji su sve sto su rekli dobronamerno mislili, unapred se izvinjavam.