e odgovarajucim insekticidom.
Da li si gledao nekad kako se tresu sljive?
Ako nemas dovoljno dugu motku, popni coveka na visinu sa koje ta tvoja motka moze da dobaci, pa dodas motku coveku i onda postupas kao sa sljivama.
Samo molim te nemoj da seces drvo, steta je...
[/quote]
xaxaxaxa Ljudi, meni je sada svaka ideja dobro dosla - koliko god...suludo zvucala.
Samo da napomenem da smo juce uspeli prackom da prebacimo najlon sa olovom preko jedrilice. Ja sam pomislio to je to!! Poceo sam nezno da vucem ali posto nije bilo rezultata, krenuo sam malo jace. Na kraju sam BUKVALNO cimao kao da tresem shljive!!! Bio sam spreman i da polomom model ali nije ni to bilo moguce!!!
Znaci....mala se nije odglavila ni pod tackom razno!!! Jedino sto se desilo je da mi se rasklopio horizontalac i pao na zemlju! Da sam snimao to cimanje i da sam poslao MULTIPLEXU ma siguran sam da bi iskoristili u reklamne kampanje
.
Problem je sto je desno krilo EKSTRA zaglavljeno u raljama i to joj pravi problem da se pomeri iz mesta.
Meni je takodje zao drveta, ali nebi se seklo celo drvo nego kao ta mladica na kojoj je moje "letece plovilo".
A sto se tice osa, verujte mi nema sanse da se rupa zapusi, a isto mi tako ne pada napamet da ih potrujem pa makar nikada ne skinuo model... Jedino da ih omamim...ali ih ima bas puno....
Sada idem da pogledam na oglasima da vidim jel neko prodaje luk i strelu
A mozda i da potrazim Robina Huda na Facebook-u, mozda je covek u prolazu kroz Srbiju xexexexexexe