Pozz nisam bas aktivan na ovom forumu ali slucajno sam naisao na ovaj theard pa da se i ja javim.Pravio sam ovog mig-a prije oko 1mj avion je stvarno fantastican,izuzetno lagan,nevjerovatno okretljiv i ovaj trust vectoring na njemu je nesta predobro. Ali nakon samo par letova vjetar mu je presudio i tako je pao na krov susjedove kuce i rasuo se,ali ne odustajem od njega.Uskoro cu napravit verziju 1.1 (neznam dali ste vidjeli ali f16 falcon park jet sam pravio 6 puta dok nije doslo do savrsenstva tako da nece bit problem ni koji mig napravit
. Set up klasicni za park jet-ove motor d2826-6 2200kv,esc 50A,prop 6x4,batka 3s1p 2,2Ah 25-35c i 2 serva hk 929MG.Na novom mig-u ce bit profil kfm2 i bit ce mi to prvi park jet s ruderom.Evo par stvari koje jednostavno morat uradit kako bih vam park jet letio dobro,ucinkovito i kako bih mogao radit akrobacije a da se pri tome ne polomi :
1. Pojacanja:
-Pojacanja vam nece bit nacrtana na planovima gdje god trebaju bit,na mig-u osim glavnog krila morat ojacat oba rudera,prostor između njih i sva zakrilca (ja ojacavam s letvicama za raznjice,to je dovoljno snazno)
2.Ucinkovitost:
-Svi znamo da se avion gradi oko propelera i motora prilikom dizajniranja,kako bi vam propeler jos ucinkovitije vukao zrak vazno je prostor oko njega prosirit (prema krajevima sire prema motoru uze uglv u slovu V s svake strane prop-a).
3. Okretljivost:
-Kako bih vam avion bio okretljivi morat koristit sve pokretne povrsine koje su ucrtane na planovima (na prak jet-u sasvim dovoljno koristit elevatore i ailerone u v-mixu).
A sada imam jedno pitanje,kako ovdje postavit slike?