Bravo Dejane, bas lep projekat. Trebao si stavljati sve kako si radio da se vidi sta si i kako pravio...
Nije kasno ni sada, ako imas slike, da to uradis...
Katana je mnogo lepa i sa tolikim rasponom super ce leteti. Kakav motor planiras da stavis?
Marko, uz Precision Cut Kits ima jos par firmi koje seku kitove laserski...
Proveri ovde da li imaju Ultimate:
http://www.laserlizard.com/kits%202.htmlJa sam sad dosta gledao na Internetu u vezi Zirolijevog Lightninga, kojeg hocu da pravim.
Kod Zirolija short kit je 378$, u Precisionu je oko 420$ (cini mi se), u firmi na koji sam ti postavio link je 220$ a, ta ista firma ga prodaje na e-bay-u za 185$... U Nemackoj short kit kosta 540 evra... Vredi gledati...
Da kit nije los, dobio sam potvrdu od ljudi koji su pravili Lightninga sa Zirolijevih planova i sa ovim short kitom. Rekli su mi da su veoma zadovoljni odnosom cene i kvaliteta...
Short kit je dobra opcija jer u njemu dobijes sva rebra za trup i krilo. Ramenjace, letvice, balzu... mozes mnogo jeftinije nabaviti iz Madjarske, jer je to tamo povoljno, a mozes i da biras da li ces laku ili tezu balzu... U Origo modelu imaju obe vrste...
Iz Amerike te "ubiju" sa cenom za gore navedene stvari jer su letvice i balza dugacke pa, ti je postarina preskupa...
Gledao sam, recimo, plasticne bumove za trup za Lightninga, kostaju 450$ a, postarina je 700$, samo zato sto su "kabasti" pa se moraju spakovati u velike kutije.
Sve u svemu sretan rad i postavljajte slike da svi uzivamo u projektima...
Pozdrav
Mirce