Da ste videli, možda bi vaše predrasude bile mnogo pozitivnije,
Da sam video.....opet si kao i uvek promasio temu.
Verovatno to vec i namerno radis.
Nemam nikakvih predrasuda prema ovoj disciplini, ali tvoje izjave kao:
Tako gledano, opasnije je preći pešački prelaz u gradu, nego biti prisutan na ovakvom mestu
i
Da su postavili zaštitnu mrežu ispred posmatrača, bilo bi 100%.
pokazuju da tvoje redove ne pise niti realna niti iskrena osoba.
Ja vozim motorcikl ceo svoj zivot. Nemam iza sebe nikakvih nemilih dogadjaja a kacigu nosim uvek.
To ne znaci da cu ikada i na bilo kom mestu reci da je voznja motorcikla bezbedna kao prelazak ulice i da je ako nosim kacigu, motorciklizam 100% bezbedan.
Svakome ko se bavi modelarstvom jasno je kakva je ovo disciplina.
Adrenalinska, destruktivna i opasna.
To si i sam lepo pokazao jer si rekao da su modeli jeftini i jednostavni. Takvi i moraju biti jer su potrosni.
Mnogim modelarima je cilj biti kreativan.
Napraviti nesto u sta ugrade deo sebe i kasnije uzivaju u tome.
Nesto lepo i jedinstveno.
Ne znam da li uopste razumes sta sam ti rekao.
Ako kombat kategorija nije opasna, zasto se onda nosi kaciga.
Nikada nisam cuo da je neko stavljao kacigu kada prelazi ulicu ili radi nesto bezopasnije.
Nego, provlaci se jos nesto u tvojim redovima....
Stalno provlacis osloboditi se strahova, slabe zivce, pravljenje velikih modela u svrhu necijeg dokazivanja.....
Istina je, ako se tvoji redovi protumace sa jednog makar i hobi psiholoskog gledalista da si ti ustvari jedan veoma isfrustriran i uplasen covek.
Sve svoje strahove pokusavas da pripises drugima.
Kao savet, tako ih se neces resiti.
Plasis se velikih modela, plasis se ozbiljnog letenja, pobegao si u svoj svet toga sto radis i sada se bavis napadanjem ostalih koji rade nesto drugo.
Licis mi na klinca koji se izgubio u svom tabletu igrajuci virtuelne igrice.
Pricas o kombatu i animaciji modelara za tu kategoriju.
Kako?
Ne vidim te da ikada ides na letenje, ni na jednom druzenju i letenju vec dugo nisi bio.
Ne znam da li nesto radis, ali i to o cemu pises sve je u proslom vremenu.
Tekstove koje napises, po nekoliko puta editujes ili obrises.
Da li stvarno nemas hrabrosti ni da kazes sta stvarno mislis i da pri toj izjavi ostanes?
Strah je cudesna stvar.
Napravi jedan model, izadji medju ljude, prikazi svoje delo...tako ces najlakse rasterati strahove u svojoj glavi.