Da budem iskren,ja bas i nisam iz ove price,ali kao mehanicara,naravno da me vise privlace SUS motori nego sto je to sa elektro motorima.Dakle,danas sa bio kod jednog svabe,gledao njegove modele,odusevljavao se njima i tako uz pricu,pokloni mi covek jedan ASP ,61 od 10 ccm.Kaze da ne radi,upalio ga jednom,bio na nekom modelu i posle toga vise nije mogao da ga upali.Ja,lepo dodjem kuci,posto ko verovatno vecina Vas,bijem bitke sa gospom oko ovog hobija,spustim se u garazu i pocnem da rasturam motor.Motor je u odlicnom stanju,nema tragova grebanja nigde,radilica je ok,klip je ok i sve izgleda kako treba.primetio sam da su 2 srafa glave motora malo labavija nego sto bi trebalo da budu,pokusam da dotegnem,ne ide.Navoj nece da prihvati.Zamenim srafove,nekim mojima i krecem da palim motor(dobio sam i litar goriva,grejac svecice i jednu novu svecicu.novi rezervoar,znaci komplet za pocetnike)Naravno,posto mi ovo nije prvi susret sa glow motorima,napravio sam na jednoj felgi dasku gde lezi rezervoar i motor i tako pocinjem.Posto je ovo tek drugi put da tako nesto pokusavam,zato trazim vasu pomoc.Nakon nekoliko neuspelih pokusaja,ponovo otvaram motor i ima sta da vidim:karter ili kako se vec kaze,je pun goriva.UDAVIO se!!Karburator je prepunio motor i ne mogu da ga upalim.U cemu je problem i sta da radim?Ima li nade da pokrenem taj motor tek da se zezam i naucim nesto oko njih ili da dizem ruke?(obecan mi je i jedan piper j3 na kome je bio motor,ako uspem da ga pokrenem)Sta da radim i kako da podesim motor?Unapred hvala i veliki pozdrav za sve,
Cane