RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Albatros je ponovo osetio vetar u kosi ))

<< < (2/4) > >>

kremic:
 :big smile :)aplauz

Bravo Shelle!

shelle:
Hvala drugariiii  (pijemo)
a da onda se choporativno nesto da se organizujemo  (<--)  (<--)  (<--)

magic:
Joj shelle, pa gde na nasip juce po onom vetru  (:sok:) Juce sam bio na 13. Maju ali nisam leteo jer je duvalo strava!

Kako si uspeo da sletis kada je veter bio pod 90 stepeni u odnosu na deo nasipa na koji se slece? U svakom slucaju BRAVO i da te dugo sluzi!

Sto se druzenja tice vec iduce nedelje je Subotica a posle toga bi mogli da se organizujemo za neku padinu ...

poz

shelle:
Ne da je duvalo nego je ubijalo, ja kad sam dosao kuci najvise sam bio slomljen od vetra. A za sletanje (i ono kratko letenje) nista ne pitaj. Imam utisak da se Albatros sam okrece u vetar a da ga ja tu malo korigujem (ili sam istripovao) ali u svakom slucaju borio sam se kao lav , majke mi. Nisam mogao da sastavim 10 sekundi normalnog leta, sve su to bila cupanja. U jednom trenutku je okrenem pravo u vetar i ona pocne lagano da se penje a vec u sledecem BUP dropnem nekih 2 metara na dole kao od shale i odmaaaa ajmo EMERGENCY sletanje. Iskreno na simulatoru kad peglam meni bas pichi vetar i kao tamo ako mogu onda mogu i na nasipu - cvrc milojka - ne moze tako  :sljus
Elem, imam jos jedan mali problem tehnicke prirode posto stanica moja nema GLIDER MODE tako da... letimo sa onim sa cim imamo

Ako bude bilo prilike eto mene u Subotici (ali samo kao posmatrac), a za neku padinu samo predlozi  (pijanoo)

Lazo:
Polako bre s`te jedrilice! Giletu nije dobro! (xXx)

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version