Kalendar takmičenja za sezonu 20247 SKUP MODELARA - VALJEVO LYVA Divci 2024
Jedina stvar koja mi trenutno stvara glavobolju jeste, dali i kako taj sistem radi sa (mojom) Stanicom Spectrum DX6i koja takodje radi na 2,4GHz-a.
ak,ja za sada nemam drugi video link a upoznat sam sa ovom tematikom u vezi mogucih smetnji sto se tice stanice na 2.4 i video predajnika na 2.4.Posto se ne radi o jeftinom modelu naravno prije svega ovoga sam sve probao na zemlji da li ima nekih smetnji.Iako se nalaze relativno blizu nije bilo nikakvih smetnji ni na video signalu a i na samo elektro opremi na helikopteru.Naravno posavjetovao sam se i sa ljudima iz ove branse tako da sam dobio zeleno svijetlo.Poslije ovog testa upustio sam se u letenje sa ovom opremom.Naravno kao sto si i sam naveo sve je diskutabilno kao i ostale frekfencije.Naravno u buduce ce na ovu platformu da ide neka drugi video predajnik e sad na kojoj frekfenciji posto je sve diskutabilno vidjecu uskoro.Ne treba cackati male gremline.A sto se tice smetnji drugih stanica kod nas je prisutna samo jedna stanica na 2.4 pa tih problema ne bi trebalo da bude.O ovome sam htio posebno da pisem ali ti si me preduhitrio.Pozdrav