Ja sam moj DLE kupio iz amerike,tako da su to valjda poslali za amere a ne za balkance???Ja neznam Marko zasto si uzeo DLE111???Ja ne kazem da nece raditi ali eto mislim koliko ljudi treba da se prevare da bi rekli ne kupujem bre to????Ja iskreno se nadam da ce vasi DLE-vci rditi bolje od moi,pa i da ce moi proraditi ali NIKAD U ZIVOTU VISE NECU DA KUPIM TO DJUBRE!!!
Ja se izvinjavam ali sam na rab zivce.
@Zajo, nemoj mi reci da si DLE30 kupio u Tower-u?
Oni daju 2 godine garanciju na DLE, da li si im napisao mail i izlozio problem?
Ja te razumem da si iznerviran i razocaran sa DLE, ali ne zaboravi da "jedna lasta ne cini prolece", to jest, ako pregledas po forumima videces
da i 3W, MVVS, DA i svi ostali proizvodjaci motora imaju reklamacije, ali zbog dobre after sale podrske ne mozes mnogo naci zalbi po forumima.
DLE kao zasebna firma ima dobru (da ne kazem odlicnu) podrsku, tako da sve reklamacije koje su nastale njihovom greskom se uvazavaju.
Ali, Zajo ne zaboravi da je takodje neophodno osnovno znaje iz mehanike i iskustvo da bi se SUS motori eksplatisali uspesno.
Tako da ti najbolje znas da li imas to osnovno znanje iz mehanike i iskustvo, a tako ces dobiti odgovor da li je DLE djubre ili ne (ja kazem da nije).
Ja sam (kratko, dok ih nisam prodao)krajem prosle godine bio vlasnik po dva komada DLE30 i DLE55.
Ruku na srce, nisam ih palio, ali sam uradio ispekciju motora (sto Gile nije uradio) i mogu da kazem da moje oko i subler nisu uspeli da primete i jedan nedostatak.
A, ako citas postove po RCU i Flying giants-u videces da ljudi vade iz aviona skupe brand motore i stavljaju kinesko djubre jer to isto djubre vrti istu elisu na vise obrtaja nego brand motor, manje se greje, a isto pouzdano radi.