evo jedno pitanje ,mali mozda jeste problem ali mozda i nije ,po nekim mojim dosadashnjim radovima izrade modela ,naravno ja praktikujem da radim sam svoje modele u odnosu na one koje vole da kupe ali nebitno ,mene zanimaju uglovi krila u odnosu na osu celog trupa prednje krilo i zadnji stabilizator (horizontalac) ,da li se to postavlja kao i kod svih modela da prednje krilo bude u plusu 3 stepana u odnosu na osu trupa i horizontalac u nuli u odnosu na osi trupa ,ja sam poceo da radim Extru od 1.65 i naravno se dokopao Os Max 61 fsr koji planiram da stavim na taj avion ali eto posto sam prestao sa tim proektom (visa sila) polako mi se navraca ideja da to jednom zavrshim ,inace proshle godine u isto vreme kada sam poceo nju da radim paralelno sam se zahvatio i da radim jednog dvokrilca SUPER BIPE i umesto da i jedno i drugo zavrshava kako treba ja zapostavio extru a zavrshio dvokrilca,nije mali raspon 2m u je u pitanju i duzina trupa 175,bash veliko,i goni ga motor OS Max 61 FSR ali jako je tanan ,mogu da letim klasiku bez ikakvih teshkih akrobacija sem onog osnovnog,valjak,petlja,raversman,ledjni let,vertikalno nikako ,ali dobro da ne gnjavim sa tim
mene interesuje moje pitanje,
hvala unapred
Dejan TS