Hvala,hvala!!!
Drago mi je sto delimo pozetivna misljenja o ovome modelu!!!Sve je uradjeno najbolje sto je moglo tj. od toga sto smo imali znali i mogli je izvuceno najbolje!!!Samo mi je taj strah neprevashodan nadam se da dok god letim uz veliku koncentraciju straha i maksimalne paznje da ce biti sve u redu!!!Jer mislim da u toj kombinaciji model moze vecno da traje ali
njegova konstrukcija ne garantuje bash to!!!
Postavicu par fotografija koje su uslikane u fazi sklapanja modela pre i posle lepljenja lakiranja i sredjivanja unutrasnjosti modela...Kao sto ste i rekli bilo je jako malo jezivo lepka!!!I sada moram da pazim gde da ga uhvatim u faze transporta!!!Sve sto ste napisali se podudara sa reakcijama ovoga aviona sem toga sto nisam primetio fletovanje na vecim brzinama.
Sa zadovolstvom bi vas ugostili kao i u uvek opustenoj atmosferi na aerodromu!!!To bi bio neki vikend subota ili nedelja!!!Posto imamo nekih poteskoca oko ulazka na pistu pa ne moze nista da se obeca alii dan dva pre toga ce mo vam javiti i rado ugostiti!!!Takodje prenecu Goranu pohvale za Ultimate!!!
Pozdrav Stefan