RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

SU-31

<< < (3/7) > >>

Gabor:
Hvala Mirče!

A da, i još jedna napomena, ne bih plankirao trup, već samo ću da ga presvučem sa monokotom.

vihor522:
  mmmm pitam se pitam, dali moze da se dobije sada ovaj model i kojim novchanicama?

grebic:
Moze i celicna, ali karbon je laksi

Uploaded with ImageShack.us

Pozdrav

Gabor:

--- Quote from: vihor522 on September 14, 2011, 01:31:43 PM ---  mmmm pitam se pitam, dali moze da se dobije sada ovaj model i kojim novchanicama?

--- End quote ---

Mirče mislim da nema više tih kitova, jedino da ti napravim jedan. Jedino, pošto sad imam malo više posla u radionici, bilo bi urađeno tamo negde do Božića... Ako te tako interesuje, onda se javi preko PM.

Gabor:
Evo par slika, da vidite dokle sam stigao sa radovima na SU-31...
Prilikom šmirglanja, dosta spojeva je popustio, pa sam sve pregledao i zalepio. Ivice, gde se spajaju fiksni i pokretni delovi, isto sam ošmirglao, pošto, kako sam već napisao, biće samo lepljene, neće imati više šarkica. Jedino kod vertikalca sam ostavio jednu šarkicu, sa donje strane gde se spaja sa trupom.

Unutar krila sam napravio male nogice gde se našrafe servoi elerona, a tu dobije mesto i prijemnik

Gotovi su i poklopci

Još ostaje da sve delove presvučem sa monokotom. Što se trupa tiče, još ga nisam počeo. Celom dužinom trupa nameravam da stavim karbonsku šipku, pa zavisi kakav ću naći. Bolje da ne radim ništa unapred. Za sad SU-31 ide na "malu klupu", a o nastavku radova pisaću svakako...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version