Ja sam za EasyStar, kojeg inače imam od pre neki mesec. Sjajan model, naročito za početnike.
Velika prednost je ta što je od elapora. Imao sam nekoliko nezgodnih sletanja, a među njima i jedan udarac u betonsko metalnu ogradu i ništa. Sve je na svom mestu, ništa polomljeno, ništa iskrivljeno, svi živi i zdravi
Od elektronike, na njemu sam stavio dva HXT900 servoa, kontroler od 25A, motor turnigy c2826-1900, elisa je 6*4, a od baterija na njemu koristim jednu turnigy 3s od 1300 i jednu zppiy lightmax takođe 3s od 1300MAh. Mada bi mogao da nabavim i neke sa većim kapacitetom.
Sa ovim setupom model odlično leti. Motor ima dovoljno snage, čak i više od toga. Oprašta greške i lak je za upravljanje. Ono što sam primetio jeste da mu vetar baš i ne odgovara, ipak je lagan.
Inače Multiplexov program je odličan, nameravam da u nekom budućem vremenu nabavim još nešto od njih, a već posedujem EasyGliderPro.
Koliko sam video ovaj AXN je sličan EasyGlideru, pa verovatno nećeš pogrešiti ni kod jednog od ova dva modela.