Moja zamisao je da ga letim u dvoristu
Kad mi je dosadno, izadjem napolje i okrenem koji krug
Sto se tice motora, njega sam odabrao jer mislim da je malo kvalitetniji od ostalih sa HK. To sam negde procitao na nekom od foruma. Ima malo veci kv i mislim da ce na 2s da bude pun pogodak. Par ljudi ga leti sa 9x4.7, ali ipak bih ja, zbog sigurnosti isao na 8 inch-a.
Gernot Brukman, je tata za ovakve spravice. Bas sam se nagledao njegovih snimaka. Odradio je i krilo sa simetricnim profilom i ostao ispod 200g. Lik je stvarno za postovanje.
Ne bih bas odmah radio sa 3mm zbog toga sto ne mogu naci depron. Koji je dosta je cvrsci od izoflora. Mislim da je i 6mm izoflor isuvise mekan i savitljiv. Kao materijal mi se ni malo ne dopada. Ima planova, a i gotovih modela koji su uradjeni od tvrdo presovanog stiropora, bar meni taj materijal na to lici, debljine 9mm. Tezina je tu negde kao izoflora od 6, ali je dosta kruci materijal. Tako da je i to opcija. Mada bih najvise voleo da to skarabudzim od balze
Imam vec par ideja
Ali to ce docekati neke druge dane. Verovatno penziju
Proguglacu jos malo, pa krecem sa radom. Dok stigne setup napravicu citavu malu flotu Yakica