RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Ampmaster
rajevic:
Nije se imalo nešto vremena na pretek ali koliko se moglo po malo se nešto i radilo. Na krilu sam na delu gde treba da se pričvrsti za trub dodao jednu kratku ramenjaču od lipe 6x6mm i prepustio preko krila aviošper od 3mm sve to sam ušao 3mm da bi mogao lepo plank da dođe na svoje mesto. I još sam se poigrao sa poklopcem i kabinom. Dno poklopca je balza 3mm polu profil je sečen na laseru sa ispunom letvica od 3x3mm preko toga je došao plank od 1mm. Na samom trupu sam uradio noseći deo elektronike od balze 3mm ovom prilikom bih pitao dali je dovoljno čvrta balza za tu namenu sobzirom da će na nju ići baterija, ispod regler, prijemnik, UBEC ...
Naravno ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gospodinu Draganu na kabini koji je izašao u susret ne samo što je poslao kabinu nego i sa brojnim savetima oko same izgradnje i naravno da ne izostavim gospodina Tošu koji je ovom prilikom spremio CD pun slika izgradnje njegovog a i Draganovog AMPMastera. Hvala još jednom. (res) (<--) ()-()
drjack:
Slobodane, ovo sve super izgleda. Nosače servoa i pogotovu baterije napravi od tvrdjeg drveta. Bojim se da je balza vrlo slaba da nosi bateriju iako neće biti teža od 250g. u akrobacijama bi mogla da popusti. A kad ti model legne u letu, nećes se sigurno zadržati na običnim školskim krugovima.... Kabina je super legla, možes koristiti lepak "Moment Shoe Glue" da bi je zalepio za balzu.
Pozdrav
rajevic:
U tom slučaj Dragane razmušljao sam i o tome spremio sam letvicu od lipe debljine 3mm. A mogu i aviošer umesto lipe od 3mm. A nosači servoa su već na aviošperu od 3mm. Zaboravih da dodam da su mi poprečni nosači od špera.
drjack:
Kod nas su od lipe 2mm sa poprecnim nosacima od avio spera
rajevic:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version