RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Ampmaster

<< < (33/57) > >>

rajevic:
Ovih dana nisam nešto mnogo radio oko aviona ali evo čime sam se igrao. Na trupu sam oblikovao kapotaž od balze ispunom tako da sam pravio soluciju sa kombinacijom poklopca i trupa sve zbog motora da bi mogao kasnije bez poteškoća da ga izvadim. Pozadi na trupu sam dodao vođice i izlaz žica iz trupa. Evo kako to izgleda na slikama.

rajevic:
Sobzirom da je trup skoro gotov horizontalac i verikalac isto tako ostalo mi je još krilo. E sad kočnica je u balzi koju sam poručio i još je čekam ostalo je da plankiram sa 1mm balzom. Iz HK konačno je poručen monokot tako da se nadam da će se poklopiti sa završnicom plankiranja. Ima još jedna sitnica koja treba da stigne a to su dve LED sijalie koju sam planirao da stavim u krila sa strane. U suštini sve što se dešava je sitno šmirglanje i doterivanje dok ne stigne balza. Radilo se i na poklopcu servoa na krilima ali to ću pisati kasnije. Za sad toliko evo imao sam i priliku da sastavim sve delove zbog pregleda mog a i vašeg da vidite kako to izgleda. Do sledećeg javljanja pozdrav.

drjack:
Sada je vec pravi Ampmaster!
Bio sam malo skeptik oko bele kabine a sada mi se bas svidja.
Mozes da plankujes i sa 1,5mm mislim da je bolje a mala je razlika u tezini.

Pozdrav Dragan

pericamitic:
Ako nije tajna, od cega vam je kabina i gde ste to nasli jer mi jos samo to treba.

drjack:
Nije tajna, kabina je pravljena od vakum folije, strana 4 ovog posta.
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,5594.45.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version