RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

H9 Piper Pawnee

<< < (2/11) > >>

magic:
Ako sam dobro prepoznao motor radi se o TGY AerodriveXp SK Series 42-60 500Kv. Onaj njihov rating od 1,5 kW odmah zaboravi, motor je do maksimalno 1kW sto bi trebalo da je OK za skala letenje. S obzirom da je kV relativno nizak trebace ti 14x10 elisa i 5S baterija npr. Rhino 3700mAh 20C za 8 minuta ili Rhino 4900mAh 20C za 10 minuta skala letenja.

Isto tako mislim da ti je nosac motora pretezak pa baci pogled na ovo: http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5316 mozda nije bas taj koji ti treba po dimenzijama ali precesljaj malo naci ces vec tacne dimenzije tih nosaca. Ja slican imam na Extri od 2m i vrlo sam zadovoljan.

poz

Schwab:

--- Quote from: magic on December 16, 2010, 12:16:42 PM ---Ako sam dobro prepoznao motor radi se o TGY AerodriveXp SK Series 42-60 500Kv. Onaj njihov rating od 1,5 kW odmah zaboravi, motor je do maksimalno 1kW sto bi trebalo da je OK za skala letenje. S obzirom da je kV relativno nizak trebace ti 14x10 elisa i 5S baterija npr. Rhino 3700mAh 20C za 8 minuta ili Rhino 4900mAh 20C za 10 minuta skala letenja.

Isto tako mislim da ti je nosac motora pretezak pa baci pogled na ovo: http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5316 mozda nije bas taj koji ti treba po dimenzijama ali precesljaj malo naci ces vec tacne dimenzije tih nosaca. Ja slican imam na Extri od 2m i vrlo sam zadovoljan.

poz

--- End quote ---

Kakvo lasersko oko imas za prepoznavanje motora  :)aplauz , tako je to je SK42-60. Planirao sam 5S (5000,6000) i elisu 14x8, 14x7 (trenutno te elise imam :) ).
Sto se tice nosaca premericu, ne deluje mi tesko uopste (distanceri i ploca su izradjeni od aluminijuma).

Schwab:

--- Quote from: mirce on December 16, 2010, 11:49:18 AM ---Izabrao si super model...

Bata ga ima, doduše sa Saitom i imao sam prilike da ga gledam i na zemlji i u letu... Mnogo je lep i neverovatno lepo i sporo leti... Sa oborenim flapsovima, spori preleti tik iznad zemlje izgledaju tako realno...

Ovaj model pruža ti mogućnost  i da mu dodaješ mnoge skala detalje, pilota, svetla, kokpit i druge detalje koji će ovaj avion učiniti još atraktivnijim.
Pošto si maketar i znaš da radiš sa airbrushom, malo "prljanja" mu ne bi škodilo. Model ti je elektro i nemaš bojazni da će gorivo skinuti farbu...

Mislim da ćeš uživati i u pravljenju a, pogotovo u opuštenom letenju, jer sa ovim modelom nema stresa...

Piši šta i kako radiš i postavljaj slike.

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---

Upravo mi je takav avion trebao ... :mhm

mirce:
Što se tiče nosača, kad bi mu ga dao malo po ćoškovima i skidanju nepotrebnih površina, bio bi i lakši i lepši...

Pozdrav

Mirče

Schwab:
Na poklopcima servoa sam ulepio drvene letvice na koje se montiraju servoi.

Montiran servo (flaps)

Servoi su :
Flaps: HXT12K Metal Gear
Eleroni: BMS-631MG

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version