Nisam nista pisao podosta vremena na forumu, ali kad vec neko ima problem, ajd da napisem par redova.
Zajo, tvoj problem je najverovatnije u tome sto je jedna od faza motora ostecena, znaci recimo prekida se zica na jednoj fazi (sad dal' na motoru ili na "putu" od kontrolera do motora).
Ako imas bilo kakav drugi motor (ne mora da bude bas takav, moze bilo koji brushless od 50 grama do 5 kg) prikaci ga na taj kontroler i utvrdices gde se greska nalazi (samo, ako je totalno neprilagodjen nemoj davati pun gas nego samo malo) - da li mozda jedna od faza nije dobro zalemljena na kontroleru ili na motoru ili unutar motora.
Zadnji 3548SK koji sam kupio imao je jednu otkinutu pa zalemljenu zicu, a zalemili su je i izolovali "ko ni sebi ni nikom svom".
Tako da sa Turnigy delovima bilo kojim (motorom, punjacem..., kontrolerom) treba postupati na nacin da ga otvoris i vidis sta nije dobro zalemljeno, zalemis i to je to (sta da se radi jadni kinezi leme vrlo lose - relativno losi radnici, a "prelepi" i "divni" ljudi poslodavci samo govore: "Brze, brze, "ovde treba da stoji neko pogrdno ime"!!!").
Tako da ako umes da lemis i imas par minuta, pregledas i uradis to i imas vrhunski motor za male pare, a ako nemas vremena ili ne umes da prepoznas sta nevalja, a imas para onda kupis recimo Kontronik motor.
Imam i kontronik (kupio ga dok nisam znao za hobbyking, sto sam saznao od Magic_a) i turnigy SK, jeste SK mora da se otvori i odmah pregleda i zalepe magneti (preventivno), a kontronik radi odmah ko zmaj, ali po meni ne vredi te pare. Kad pogledas da je kontronik samo za 100 EUR skuplji, to je neopravdano, osim za ljude koji zaradjuju 200 EUR_a na sat (verovatno zato sto su mnogo "dobri").
pozzz