Dobar dan cenjeni forumasi, evo nakon duze pauze zelim da se vratim na pocetak jer pre nego sto sam i prekinuo sa modelarstvom nisam ni valjano poceo. Zivot me je odvuka na drugu stranu al imam veliku zelju da se bavim Rc modelarstvom. Imao sam bas dosta peripetija, prvo besparica, pa sam nakako dosao do prvih elektro komponenti za model, poceo da ga pravim, i usled raznoraznih za mene velikih problema i zivotne situacije sam se udaljio.
Citao sam hiljade postova i svega i donekle poslusai savete sa foruma al tu su me sacekali i sl. problemi, imam problem sa stanicom, jer i pored uputstva nemam blage veze kako da je savladam, i punjac je tabula raza za mene, i nedostatak leteceg modela vuce korene tu.
Tako da bi ovaj post zele viseda bude neki APEL ZA POMOC jer osecam da i pored velike ljubavi imam bitku sa vetrenjacama, pa ako neko imam stanicu Hitec optic 6 sport bio bih bu zahvalan da mi objasni malo kako funkcionise, a i punjac ne mogu da odgonetnem..zapravo treba mi model da bih ugradio set-up i imao potrebu da punim baterije, nastelujem stanicu i sl... savetovacete me da instaliram simulator..pokusavao sam to tada, pre 2 godine i toliko se namltretirao i nisam uspeo jer me kompijuter zeza.... uglavnom problemi, pa bih zamolio ako neko moze da mi pomogne... za pocetak cu u rubrici "planovi" da pokrenem potragu za novi plan jer sam stari, odstampani za cesnu izgubio. zivim u beogradu i bilo bi mi drago da neke modelare licno upoznam, sretnemo se, upijem tim putem neko znanje, dobijem savete iz prve ruke. Zaista zelim da "poletim" . Moj broj je 064/23-93-193
Slobodan Bulovic