Od kad je stigla Stuka, u Kombinatu se sve do ranih jutarnjih sati, radilo na tom modelu...
Nestor mi je uz model doneo i svoju stanicu, prijemnik i "gomilu" servoa.
Sve te stvari su iz "onog" vremena, kad se bavio modelarstvom (pre jedno 30 god) ali, sve radi...
Za predajnik i prijemnik, kupio je nove baterije i tu se javio prvi mali problemčić, konektor na bateriji bio je isti kao i na predajniku... Ali, "stručnjaci" u kombinatu brzo su našli rešenje, zalemili su drugi konektor i stanica je proradila...
Provereni su svi servoi i svi su "šljakali"...
Problem sa servoima je bio u tome da su se kablovi na nekima ukrutili od starosti i morao sam da ih prelemim...
Sa servoa sam pobacao sve polugice i zamenio sam ih sa novim (ostali su mi od Graupnerovih servoa koje sam kupovao tokom svih ovih godina bavljena modelarstvom).
Ako niste znali, na JR servoe odgovaraju Graupner poluge...
U Hobby Kingu ima posebno da se kupe poluge za servoe i obične i jake i metalne... Prodaju se za sve tipove servoa (Futaba, Graupner-JR i Hitec). Bane je skoro kupio neke i baš su dobre...
Kad sam ustanovio da servoi rade, morao sam na internetu da nadjem koliko je koji jak, da bih odredio koji ću gde da postavim na modelu.
Komandne površine su relativno male i nisu potrebni neki "giga - mega" servoi, a ovi koje je doneo Nestor su bili snage od 3-4 kilograma. Interesantno je reći da ni jedan nije imao lufta. Naravno da ne znam koliko su radili, ali bez obzira na starost, bili su u dobroj "kondiciji"...
Pre nego počnem da pišem šta sam radio, moram napisati par reči o ARF modelima...
Znate, kad vidite cenu i na prvi pogled kako su napravljeni, stekne su utisak da je kupovina ARF-ova odličan pazar. Ipak, na kraju se uvek svodi na poznatu misao "koliko para toliko i muzike"...
Iskreno, posle modela koje sam napravio iz kita i rešenja koje primenjujem, ARF modeli, po meni imaju dosta propusta a, mnoge stvari, ja lično, nikada ne bih tako napravio. Moja najveća zamerka je da je mnogo toga trebalo napraviti jače...
Pravljenje modela počeo sam sa krilom... U krilo se ugradjuje 6 servoa, 4 za flapsove i dva za elerone. Sve ove komandne površine su male ali predvidjeni su servoi standardne veličine...
Prvo sam sa poklopaca servoa uklonio foliju i napravio otvore kroz koje izlaze poluge ka komandnim površinama. Za moj ukus, otvori su malo veći, ali šta da se radi...
Poklopci servoa nose i same servo motore. Poklopcei su mogli biti i od debljeg špera, nego što je šper od 1,5mm od kojih su napravljeni.
Na komandnim površinama nema ugradjenog špera u koji bi se uvrtale poluge. Kroz elerone ili flapsove se skrozira otvor i polugice se uvrnu u balzu. Polugice sa obe strane komandne površine imaju proširenje...
Žice koje se nalaze izmedju servoa i komandne površine su od 2 mm kao i viljuškice... Opet ja, malo su mi tanke, a dosta su dugačke, pa će vibracije posle nekog vremena "uzeti danak"...
Možda bi moja najveća zamerka bila na šarke od flapsova i elerona. Iskreno to i nisu šarke nego žica provučena kroz komandne površine krila i zabodena u šperove koji vire iz krila.
Flapsovi i eleroni u samom startu imaju dosta "lufta"... Mislim da se ovo moglo bolje osmisliti...
Jedan flaps sam morao malo ošmirglati pošto je zapinjao za eleron...
I na kraju, fale dve žice koje povezuju unutrašnji flaps i eleron sa servoom. Sve sam pretražio, jednostavno ih nema. Nije to neki problem, napraviću ih ja ali, samo kažem da nisu isporučene.
Na žicama koje su date, navoji su su bili dobri, matice od 2 mm su se lako navrtale, ali na nekim viljuškicama navoji su bili loši i neke je skoro bilo nemoguće zavrnuti ih na žice...
ARF...
Stigao sam do ugradnje stajnog trapa... Na trapu je sve toliko "grubo" odradjeno da ću se baš namučiti da ga ugradim i da radi kako treba...
Sam trap ima mehanizam za amortizaciju, a pošto je skoro sve od gvoždja, a ništa ne naleže kako treba, ima da "rodim mečku"...
Točkovi su 80mm prečnika, ali od sundjera...
Već vidim da će postavljanje plastika koje prekrivaju trap biti nevidjena zajebancija, no neću da se nerviram unapred...
Eto toliko za sada...
Pozdrav
Mirče
P.S. Kurt i Rudi, "jadni" ni ne znaju šta ih čeka...