Evo upravo je treća smena u Kombinatu, privela kraju radove na Stuki...
Pošto sam ulepio horizontalac (to ste videli zadnji put), prešao sam na vertikalni stabilizator. Skinuo sam višak monokota, sa površina na koje ide lepak. Da bi vertikalac bolje i jače bio prilepljen, ulepio sam dve karbonske cevčice. Rupe su već postojale i na trupu i na vertikalcu, pa bi bilo šteta da ih ne iskoristim i ne ojačam ovaj sklop...
Nakon toga sam ulepio pokretne površine kormila, namestio hornove, viljuškice i sve ostalo što je bilo neophodno...
U kabini sam namestio zaštitnu ploču za pilota Kurta, koji je dobio i brkove, da bi se razlikovao od svog brata blizanca Rudija...
Rudiju sam namestio nosač za mitraljez jer mi se sistem, kako je to fabrika "smislila", nije svideo i otpao bi vrlo brzo od vibracija...
Kabine na svim modelima šrafim sa malim šrafićima pa, sam tu "tehniku" primenio i na Stuki. Fabrika kaže da se kabina ulepi cijanom, ali tako sem što više nema skidanja iste, može vam se desiti da će kabina iznutra pobeleti od cijano isparenja...
Interesantno je fiksiranje krila... Bajonet se provuče kroz trup i sa svake strane se navuče krilo. Iz trupa se krila, u korenu, sa dva velika šrafa stegnu uz trup. No, kao da to nije dosta, Tajlanjani su dodali i dva šrafa koja idu u svaku polovini krila i prolaze kroz krilo direkt u bajonet. Iskreno, šrafovi su ružni do bola, ali nisam hteo da " pametujem" pa da ih ne postavim...
Da bi manje "upadli u oči", ofarbao sam ih u zelenu boju, isto kao i šrafiće od kabine. Morao sam kupiti Revelovu zelenu ali, srećom našao sam nijansu istu kao najtamnija zelena na modelu...
Tom zelenom sam ofarbao i gornje delove plastika koje pokrivaju trapove...
Ne bih to radio, nego, kako sam napisao u prošlom "obraćanju javnosti", hteo sam sa crnom tapetom da prelepim prelaz sa plastike na krilo i time malo "zakamufliram" one nosače što vire...
Ali, kad sam to radio prilikom skidanja tapete otpalo je veliko parče farbe i "sinula" je bela plastika. Sad nisam imao izbora i celu sam je ponovo prefarbao...
Ostao je još da se montira motor, ali moram na Nestora da izvršim "pritisak" i da probam da ga ubedim da ne stavlja ovog benzinca kojeg je kupio. Moki od 30 ccm je prejak i pretežak za ovaj model, a moraću da "iskasapim" i pola kapotaža ne bi li ga spakovao...
Nadam se da će me poslušati i kupiti nekog četvorotaktnog OS Maxa ili Saita, od 20 ccm, kako su Tajlandjani i preporučili...
U varijanti da se ugradi benzinski motor mora se nabaviti i novi rezervoar, jer je ovaj predvidjeni, za glow gorivo...
Na slikam nema kapotaža jer je još kod Nestora...
I na kraju, moram vam priznati nešto, Stuka mi je bila najružniji avion kojeg sam video u životu... Kao da su je deca pravila na praksi...
Ali, od kako sam počeo da pravim ovu Nestorovu i malo da gledam na RC Universu kakvih sve Stuka ima, a pogotovo kad sam video one slike koje sam postavio u prošlom postu, skroz sam promenio mišljenje...
Ne mogu reći da je lepa, ali ima nešto "erotsko" u ovom avionu...
Već sam "merkao" Zirolijev sajt i mislim da bi Stuka bila sjajan projekat...
Zašto? Evo par odgovora...
Konstrukcija je prilično jednostavna, model je velik, 100 incha (254 cm) raspona, model je vrlo lak (oko 12-13 kilograma), dovoljan je Zenoah od 62 ccm (uglavnom ga svi stavljaju), nema skupe i komplikovane pneumatske trapove, može da se kupi fenomenalan kokpit a, ima i super detaljnih nemačkih pilota u potrebnoj razmeri...
Ono što me je najviše oduševilo, Stuka sjajno izgleda u vazduhu i leti sa nevidjenom lakoćom...
Kao "dodatna oprema" može se nabaviti sirena i kad krene u poniranje.......
Ko zna...
Pozdrav iz Modelarskog Kombinata
Mirče