ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Univerzalni promenjivi izvor napajanja velike struje
jrlotpi:
Podrzavam svaki vid diskusije koji ce pomoci nama ostalima,normalno je da moze doci i do sukoba misljenja vazan je kraj.
Znanje koje drzis za sebe a ne preneses je ko i da ga nema-Ko je ovo bese rekao ,ah da opet JA 2a
SAMO KONSTRUKTIVNA DISKUSIJA-i stanicu da mi opravite :mhm
miša2002:
--- Quote from: Dejan Dobricki on February 05, 2011, 12:20:37 AM ---ma mene je naprzio u svom 6 postu koji stavio na ovaj forum cim se pomene elektronika svi ispadaju glupi ,ti postovi su izbrisani gde me je naprzio ne kazem da je covek los ali ima problem sa stavom, predpostavljam citajuci njegovu biografiju da je neki profesor ili ti barem covek koji je nesto predavao , ako je tako brale nismo mi ovde njegovi ucenici , ne daje on meni hleba ili znanja za bi zaradio za hleb ovo je moj hobi . ja ako kazem da je krava crno -bela on ce reci da je 40% bela 58 % crna i onih 2 % crvena jer joj je njuska te boje ma izvini bre
a sto se tice tibeteagleove zamisli veoma pametno vec razmisljam gde da nabavim torusni transformator za male pare posto mi treba neki regulator napona za neke druge stvari
poz
ps: cane tranzistori ne lete ()-()
misho ovo je modelarski forum i nemoj to da zaboravis i tu ne treba ulaziti u dubiozu oko elektronike objasni ali nemoj potcenjivati a sto se tice zvanja na forumu ima tu njih koji imaju veci cin a samo su pisali u kupujem-prodajem
--- End quote ---
I od mene ()-()
Ja sam direktno iz "proizvodnje" (work) a tranzistori lete u modelima! (<--) Možda sam preoštro startovao, ali nisam imao nameru niti da potcenjujem niti bilo šta slično... a najmanje da držim predavanja...
miša2002:
--- Quote from: JRlotpi on February 05, 2011, 12:49:15 AM ---Podrzavam svaki vid diskusije koji ce pomoci nama ostalima,normalno je da moze doci i do sukoba misljenja vazan je kraj.
Znanje koje drzis za sebe a ne preneses je ko i da ga nema-Ko je ovo bese rekao ,ah da opet JA 2a
--- End quote ---
Ko očemu, on o stanici!
Spremio sam macolu, čini mi se da 5kg :)aplauz
jrlotpi:
--- Quote from: miša2002 on February 05, 2011, 12:55:03 AM ---
--- Quote from: JRlotpi on February 05, 2011, 12:49:15 AM ---Podrzavam svaki vid diskusije koji ce pomoci nama ostalima,normalno je da moze doci i do sukoba misljenja vazan je kraj.
--- End quote ---
Ko očemu, on o stanici!
Spremio sam macolu, čini mi se da 5kg :)aplauz
--- End quote ---
Sta da vam kazem svakom je svoja muka najteza :'(
miša2002:
Ma će ti rešimo muku, ne se sekiraš!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page