zavidim vam. Lepi modeli, a 109-ka pogotovo izgleda veoma lepo i mocno..
Btw, bane ovaj zuti elektro avion mnogo lici na Fliton Jumping Jack? Kakvi su ti dosadasnji letni utisci u vezi tog modela?
Da u pravu si liči na JJa ali je nešto manji po dimenzijama. Kupio sam ga od Bate u havarisanom stanju. Nos mu je bio razbijen do firewall-a.
To je jedna od onih konstrukcija gde se motor montira na letvicu, tako da kad ga je Bata 'zabo' sve to se skrckalo u čačkalice do kabine.
ModelXpert ga je pravio pod nazivom Rational a prodavao Lindinger do pre par godina.
Nakon reparacije gde sam rekonstruisao ceo nos, po onom što je ostalo, ubacio HK komponente, 10x7 elisu, dosta snage, i moram priznati da danas leti dosta ravno i stabilno. Obzirom da je to moja prva reparacija i uopšte rad sa balzom i lepkom, bio sam veoma iznenađen kako je stabilno leteo.
Imao sam nameru da vežbam 3D sa njim ali izgleda da mu je F3A stil ipak prava mera.
U svakom slučaju, mislim da Jumping Jack može biti samo bolji, jedno vreme sam se nosio mišlju da ga pazarim, ali priča Sebart je prevagnula :-)
Mada, nikad se ne zna...